Sigrid vill motivera andra att fortsätta kämpa

En av Sveriges främsta dressyrtränare, entreprenör, mamma och känd från TV4-programmet Bonde söker fru. 43-åriga Sigrid Bergåkra låter inte ledgångreumatismen stå i vägen för ett innehållsrikt liv.

Mattias misstankar om AS var riktiga

Mattias Lundgren var väldigt aktiv när han växte upp, det var mycket sport men även en hel del skadeproblem. Med facit i hand kanske detta var tecken på en begynnande inflammatorisk sjukdom.

Läs berättelsen
Carolinas väg från sängliggande till löpare

Från sängliggande med ständig värk till en toppentid på 5-kilometersloppet Vårruset. Carolina Degerkvist, som jobbar som ”Story Architect”, har sin alldeles egna speciella framgångshistoria att berätta.

Webbplatsen använder cookies. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi kan lagra och få åtkomst till cookies på din enhet för att optimera din användning av webbplatsen. Läs mer

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng